Тернополяни можуть взяти із собою на роботу хвостатих улюбленців

Depositphotos_144339779_m-2015

Сьогодні, 21 червня, по всій Україні пройде день «Візьми собаку на роботу». До даної акції можуть приєднатися усі охочі.

Як повідомляється на сайті bzh.life, щоб приєднатися до акції «Візьми собаку на роботу», потрібно було зареєструватися. Це надало б можливість взяти участь у розіграші 100 кілограмів корму для собак. Акцію організовують сьомий рік поспіль з ініціативи компанії «Кормотех» за підтримки бренду харчування для тварин КЛУБ 4 ЛАПИ.

- Всім учасникам акції організатори надають рекомендації про те, як підготуватися до робочого дня в компанії вихованця і як облаштувати його особистий простір в офісі, щоб усім було комфортно. Ми закликаємо українців брати собак на роботу не заради розваги. Це перш за все змінює статус чотириногого у суспільстві, – зазначив Юрій Ковалюк, організатор акції.

Тернополяни також, якщо мають можливість, можуть взяти участь у акції, оскільки вже учасники із понад 65 міст з усієї країни приєднались до реалізації такої ідеї. Поки, найбільше зареєстрованих з Києва, Дніпра, Запоріжжя, Львова, Харкова, Чернігова та Вінниці. Потіште своїх чоторилапих та проведіть із ними день!

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео