Орест Сарматський

Відома в Європі компанія презентувала свої послуги на Тернопільщині (фото)

ORL_0035 (Copy)
Як повідомляв «Терен», у Настасові стартував Форум аграрних інновацій «Нове зернятко – 2019». Серед його учасників - компанія NeoAgro, яка є, так би мовити,   сполучною ланкою для українських користувачів сільськогосподарської техніки та європейських фермерів або дилерів, які продають техніку.
- Ми надаємо консультації з вибору техніки, ділимося з аграріями європейським досвідом і новими тенденціями на аграрному ринку, при потребі допомагаємо отримати фінансування. Сьогодні, на форцмі пропонуємо нову техніку Capello, SEM, FMG, ER.MO, Rich Land. Є і вживана техніку Claas, John Deere, Lemken, Kuhn, Amazone, JCB, Manitou, а також оригінальні запасні частини до неї. Пропонуємо якісне та своєчасне гарантійне та постгарантійне сервісне обслуговування, - каже офіс-менеджер компанії Інна Гедиш.
А її колега, представник компанії Владислав Кравчук додає, що їхні клієнти можуть розраховувати на оперативну поставку запасних частин у всі регіони України.
- На наших складах та складах наших європейських партнерів постійно підтримується в наявності необхідна кількість запасних частин. Щодо придбання техніки, то у нас діють вигідні програми умови фінансового лізингу та кредиту із низкою українських банків, - додав Владислав Кравчук.

ORL_0034 (Copy)
ORL_0034 (Copy)

ORL_0038 (Copy)
ORL_0038 (Copy)

Фото автора        

Вибір читачів за тиждень

Відео