Віра Олександрович

Після Кременця на угоду з Тернополем погодився Підволочиськ

Підволочиськ_ф

Проект рішення «Про затвердження договору про міжбюджетний трансферт на 2019 рік із Підволочиською селищною радою» оприлюднили на сайті мерії.

Автор цього документу - начальниця міського управління освіти і науки Ольга Похиляк, а підписати його повинні міський голова Сергій Надал і селищний голова Підволочиська Віталій Дацко.

Нагадаємо, договір про передачу і прийняття міжбюджетних трансфертів на 2019 рік між Кременецькою міською радою і Тернопільською уклали нещодавно. На такий крок пішли для забезпечення оплати отриманих освітніх послуг, наданих дошкільними навчальними закладами одній-єдиній дитині - Владиславу Малевичу. З цього питання також доповідала Ольга Похиляк.

Pohylyak
Pohylyak

У Підволочиської селищної ради потреби - дещо інші. Вона повинна передбачити у своєму бюджеті на 2019 рік передачу Тернополю коштів у вигляді міжбюджетного трансферту за отримання дітьми, зареєстрованими на Підволочищині психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуг і проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дітей віком від 2 до 18 років із особливими освітніми потребами. Окрім того, фахівці комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр №1» мають забезпечити такій малечі системний кваліфікований супровід.

Обсяг міжбюджетного трансферту - всього 1 тис. 16 грн. Взаєморозрахунки між бюджетами мають «закрити» до 10 грудня 2019 р. Щоб дізнатися, чи дадуть на це згоду депутати, доведеться зачекати на наступну сесію міської ради. Коли вона відбудеться, поки що не знає ніхто, адже розпорядження про її скликання ще немає. Втім, цікаві питання на це засідання вже готують (читайте ТУТ і ТУТ)

Фото авторки і з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео