На  Тернопільщині скасували три незаконні постанови суду щодо порушників

4

На Тернопільщині за сприяння прокуратури скасували три незаконні постанови судів щодо осіб, яких притягнули до адміністративної відповідальності.

Під час перевірки додержання вимог законодавства про адмінпорушення при виконанні адміністративних стягнень, прокуратура зафіксувала декілька порушень. Усі вони стосувалися покарань у вигляді громадських робіт, які присуджували порушнику. Одна із таких справ була про жителя Шумського району, на якого наклали стягнення у вигляді 120 годин суспільно корисних робіт. Проте, коли на нього склали протокол про адмінпорушення, заборгованість у сплаті аліментів була відсутня. Відтак за сприяння прокуратури, дане рішення суду скасували. Задовольнили й подібні апеляційні скарги Тернопільської місцевої прокуратури.

Окрім того, зафіксували порушення при виконанні адмінстягнень. 5 порушників відпрацювали призначенні громадські роботи у повному обсязі, але кошти за такі роботи до органу ДВС подали не вчасно. Опісля втручання прокуратури, 12 тис. грн перерахували, повідомляє прокуратура у Тернопільській області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео