ЦВК зареєструвала ще понад 700 кандидатів у народні депутати

19

Жителям Тернопільщини буде за кого голосувати на парламентських виборах 21 липня. Наразі у Центральній виборчій комісії зареєстрували понад 700 кандидатів у народні депутати.

Про нових кандидатів повідомили на сторінці ЦВК, де вказали, що на даний момент зареєстровано 722 кандидати. З яких 170 – у порядку самовисування та ще 552 особи, які висунуті політичними партіями, повідомляє «Слово і Діло».

Наприклад, Політична партія Європейська Солідарність висунула 133 кандидати, ще 16 висунула політична партія Народний Рух України, 146 кандидатів висунуті політичною партією Всеукраїнське об’єднання Батьківщина та інші.

Відтак, станом на 24 червня в одномандатних округах зареєстрували 2 331 кандидат у народні депутати. Нагадаємо, позачергові парламентські вибори відбудуться 21 липня, наразі триває передвиборна кампанія.

Контент виготовлено у співпраці з Тернопільським прес-клубом за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео