Вперше на Тернопільщині в обласних командах дебютували бразильці (фото)

2222_O7R0mJ3

Днями, у тернопільському обласному футболі сталася історична подія – дебютував футболіст з Бразилії. При чому не один, а одразу двоє. В чвертьфіналі кубку Тернопільської області за чортківський «Кристал» у матчі-відповіді проти ФК «Віго-Острів» (Тернопільськаий район) на поле вийшли два бразильці – 25-річний Клаудіо Да Сільва Барбоса та 20-річний Ігор Петро Іванкіо Бугно. Обидва до переходу в чортківський клуб виступали за команди нижчих дивізіонів Польщі.  

Два бразильці знаходилися в заявці «Кристала», однак тривалий час очікували на міжнародний трансфер. І ось, коли він таки прийшов, бразильці змогли дебютувати за чортківську команду. Обидва футболісти у кубковому поєдинку з’явилися не з стартових хвилин, а вийшли на заміну. Іванкіо з’явився на поле на 22-й хвилині, замінивши центрального півзахисника Євгена Корецького, котрий грав на уколах, а Барбоса – одразу після перерви (замінивши 15-річного Дмитра Гевка).

11111
11111

За словами делегата матчу ФФТО Володимира Ясючені (поєдинок завершився впевненою перемогою «Кристала» – 5:0), Іванкіо особливо нічим на полі не запам’ятався, а от Барбоса, який діяв у атаці, досить швидкістий та технічний футболіст, намагався грати у пас, хоча відчувалася не зіграність з новими партнерами по команді, пише Федерація футболу Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео