На Гусятинщині влаштували сільські спортивні ігри (фото)

silski-igry-06-2019-5

308 спортсменів у складі 21 команди боролись за нагороди фінальної частини ХХІХ Сільських спортивних ігор. Відбулась змагання на Гусятинському стадіоні «Збруч».

.Першими вийшли на старт легкоатлети. В естафеті з мінімальною перевагою над командою села Сидорів перемогу святкували студенти Гусятинського коледжу Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, третьою стала команда села Жабинці.

silski-igry-06-2019-33
silski-igry-06-2019-33

Продовжили змагання богатирі Гусятинщини в змаганнях з перетягування линви. В цій дисципліні рівних не було команді села Сидорів, компанію на п’єдесталі їм склали команди сіл Чабарівка та Васильківці, які відповідно посіли друге та третє місця.

Напруженою виявилась боротьба в гирьовому спорті. Ярослав Подворчанський (село Сидорів) та Назар Присяжний (село Оришківці) показали однаковий результат. Лише менша особиста вага дозволила першому вибороти перемогу, третім став Микола Пласконь (село Личківці).

silski-igry-06-2019-44
silski-igry-06-2019-44

В армрестлінгу рівних не було Ігорю Витвіцькому (село Верхівці), який у фіналі переміг ветерана районного спорту Ігора Зрайчика (село Оришківці), третім став Андрій Балабух (село Яблунів).

Особливо цікавими та емоційними стали змагання спортивних сімей. В цьому році перемогла родина Нахімів (село Сидорів), другою була сім’я Пушкаренків (село Васильківці), і третіми – сім’я Буячок (село Чабарівка).

В змаганнях з дартсу приймали участь голови сільських рад та старости ОТГ. Найвлучнішим серед чоловіків виявився голова Васильковецької ОТГ Андрій Гайдаш, другим став заступник Копичинецької ОТГ, Ярослав Мацієвський, а третім - Сидоровецький сільський голова, Микола Світловський. Серед жінок перемогла Галина Петренко (село Нижбірок), друге місце виборола Оксана Чичун (село Вільхівчик), третє місце посіла Марта Бісюк (село Гадинківці).

У пляжному волейболі перемогли молоді спортсмени із села Оришківці, друге місце в Гусятинської газокомпресорної станції, і третє - у ТОВ «Інтерфом-Захід» (місто Хоростків).

В змаганнях з міні-футболу перемогла команда села Городниці, колектив села Вікно став другим і третю сходинку п’єдесталу пошани посіли студенти Гусятинського коледжу.

В загальному заліку, за підсумками всіх випробувань, перемогла команда села Сидорів, друге місце у дружнього спортивного колективу села Чабарівка, а третьою стала команда з села Васильківці, додають на сайті Тернопільської ОДА фізичного управління та спорту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео