Члени спільноти Українська молодь Христові взяли участь у Першій прощі до Зарваниці (фото)

IMG_9067

Перша Всеукраїнська проща членів спільноти Українська молодь Христові відбулася 29 червня, у Марійському духовному центрі «Зарваниця». Приурочена проща 150-ій річниці ювілею з дня народження о. Климентія Шептицького. Участь у паломництві взяла молодь з Львівської, Івано-Франківської та Тернопільсько-Зборівської архиєпархій.

Розпочалася проща спільною молитвою перед чудотворною іконою Зарваницької Матері Божої у парафіяльному храмі. Після цього учасники паломництва взяли участь у Архиєрейській Святій Літургії, яку у соборі Зарваницької Матері Божої очолив єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський Теодор (Мартинюк). Йому співслужили священики-духівники осередків спільноти у деканатах.

IMG_9068
IMG_9068

Після Богослужіння владика Теодор щиросердечними словами привітав усіх молодих людей, які подолали неблизький шлях, щоб започаткувати цю традицію паломництва до святого місця.

Також програма Першої ВсеУМХівської прощі  передбачала слухання доповідей та обговорення послань митрополита Андрея Шептицького, концертну програму на співочому полі , за участі членів спільноти, рок-гурту «Зорі-Роси» та  гурту «Quo Vadis». Завершилася проща Молебнем до Пресвятої Богородиці, пише прес-служба Марійського духовного центру.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео