У ДТП на Тернопільщині за 4 дні двоє людей загинуло, шестеро отримали травми

original

Шість автопригод з потерпілими зареєстрували за 27-30 червня на дорогах Тернополя та області працівники поліції. Летально завершилися дані автопригоди для мотоцикліста та велосипедиста. Шестеро людей з травмами потрапили до лікарні, троє з них в реанімаційне відділення.

27 червня в селі Сороки Бучацького району о 5:35 водій автомобіля Audi A4 не впорався з керуванням та в'їхав в огорожу, а після цього врізався ще й в житловий будинок. В результаті удару пасажир транспортного засобу отримав тілесні ушкодження, пише Досьє 102.

Ще одна автопригода того ж дня трапилася на Теребовлянщині в селищі Дружба. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що там не розминулися мотоцикліст та автомобіль. За попередньою інформацією, водій Opel Vectra, рухаючись в напрямку Теребовлі, не переконався у безпечності маневру та повернув ліворуч на зустрічну смугу й зіткнувся з мотоциклом. Останній їхав у зустрічному напрямку. Травми двадцятисемирічного мотоцикліста виявилися несумісними із життям. Він помер на місці ДТП.

Ще одна автопригода з летальним випадком трапилася 28 червня на Бучаччині. Там водій автомобіля Mercedes-Benz збив велосипедиста, 1956 року народження, який від отриманих травм загинув.

Повідомлення фельдшера швидкої допомоги надійшло на лінію 102 Кременецького відділу поліції. В селі Плоске водій автомобіля FORD Sierra на центральній дорозі не впорався з керуванням та з'їхав у кювет. Спинили автівку кущі та дерева лісосмуги. В результаті ДТП пасажира авто із відкритою черепно-мозковою травмою та струсом госпіталізували у реанімаційне відділення.

В реанімаційне та хірургічне відділення лікарні потрапили двоє пасажирів автомобіля HYUNDAI ACCENT. Аварія трапилася 29 червня неподалік села Кам'янки Підволочиського району. На автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка водій не впорався з керуванням та злетів у кювет. Кермувальник отримав множинні садна, але не госпіталізовувався. Проте його пасажири отримали травми, переломи, забої.

Наїзд на пішохода зареєстрували працівники поліції на Підгаєччині. В селі Вага водій автомобіля Mercedes-Benz збив неповнолітню дитину. Потерпілого з закритою черепно-мозковою травмою, струсом, переломами ребер та гомілки госпіталізували в реанімаційне відділення.

Усі автопригоди внесені в ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ. У водіїв відібрано взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео