У Зарваниці відбулася проща працівників агропромислового комплексу та працівників фіскальної служби (фото)

IMG_9199

30 червня, у день важливої історичної події – проголошення Малої базиліки, у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулася професійна проща працівників агропромислового комплексу Тернопільщини, працівників і ветеранів Державної фіскальної служби Тернопільської та Івано-Франківської областей. 

Саме учасникам професійної прощі випала почесна нагода від імені нашої митрополії  радо вітати Патріарха УГКЦ Блаженнішого Святослава (Шевчука) та Апостольського нунція в Україні архиєпископа Клаудіо Ґуджеротті. Кілька сотень аграріїв та податківців взяли участь в урочистій Архиєрейській Святій Літургії, яку очолив Блаженніший Святослав.

IMG_8915
IMG_8915

Після Богослужіння архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк) теплими словами привітав паломників та подарував ікони Зарваницької Богородиці представникам професійних груп п. Василю Кічаку, п. Оксані Наконечній та п. Володимиру Сірецькому. Традиційно у каплиці над джерелом відбулося освячення води, а також учасники професійної прощі молилися Панахиду за героями, які віддали життя за мир та спокій в Україні, пише прес-служба Марійського духовного центру.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео