Такого в Тернополі ще не було – поліцейських вітали просто на вулиці (фото)

поліція свято2

Сьогодні тернопільські правоохоронці, як і в усій країні, відзначають четверту річницю з дня створення української поліції. Свято вони вирішили провести досить оригінально, зокрема ділилися подарунками, позитивними емоціями та досвідом з дітлахами. Така радісна картина надихала тернополян просто на вулиці вітати захисників порядку із професійним святом.

– До святкувань приєдналися мешканці та гості міста, а найбільше розваг поліцейські влаштували для найменших тернополян. Дітлахи охоче випробовували себе у ролі велопатрульного,  смакували солодощі та розпитували працівників поліції про їхню роботу, – повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

поліця свято1
поліця свято1

Така щирість з боку винуватців свята викликала бажання у наймолодших тернополян також у майбутньому обрати професію поліцейського.

Окремо тішилася малеча спілкуванню із чотирилапим помічником правоохоронців. Діти охоче фотографувалися з собакою, просили виконати його команди.

– Не обійшлося і без подарунків. Малеча отримувала сувеніри, а очільник Нацполіції краю Олександр Богомол роздавав дітям солодощі та морозиво. Батьки та підлітки  мали змогу протестували алкоокуляри, аби зрозуміти, як небезпечно сісти за кермо автомобіля у стані сп’яніння, – йдеться у повідомленні. 

поліція свято
поліція свято

поліція свято1
поліція свято1

поліція свято3
поліція свято3

Фото відділу комунікації поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео