Неподалік Кременця почали знімати українську фентезі-казку (фото, відео)

кіно

Днями за 30 кім від Кременця, у Тараканівському форті, що на Рівненщині розпочалися зйомки повнометражного художнього фільму «Джура Королевич». Наразі довкола Тараканівського форту уже збудували поселення, яке мають захопити злі сили. А сама будівля стане палацом королівства русинів. Привітати знімальну групу приїхав й голова Асоіації кінокомісій України Леонід Бицюра.

Туристичну принаду Волині, яка входить до одного маршруту разом із Дубенським (Рівненщина) та Кременецьким замком, обрали невипадково.

- Лицарська фентезі-казка створюється кінокомпанією «Кобза фільм» за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Режисером картини є Антон Гойда, авторами сценарію – Сергій Гаврилюк, Сергій Ухачевський, Кіра Волкова і Юлія Чернявська, за участі Брати Капранови. Оператор-постановник фільму – Сергій Головащук, художник-постановник – Шевкет Сейдаметов, продюсери – Олег Щербина та Юлия Чернявська. Зйомкам стрічки сприяє Асоціація кінокомісій України яку очолює Леонід Бицюра, Ternopil Film Commission (Леонід Бицюра, Олеся Виговська, Богдан Голич, Володимир Ханас), Рівненська ОДА, Тараканівська сільська рада, Державний історико-культурний заповідник міста Дубно, Дубенський гарнізон і Городська сільська рада Коростишівського р-ну Житомирської області, – повідомляють у Кінокомісії.

[embed]https://youtu.be/Wsk98aeH_ik[/embed]

Сюжет майбутньої картини обіцяє бути захопливим та, як усі українські казки, покаже запеклу боротьбу добра зі злом, де останнє традиційно перемагає.

- Джура-Іванко у день свого шістнадцятиріччя дізнається, що він є сином короля Юрія Хороброго і що має очолити вирішальну битву зі Злом. Узурпатор престолу Егерт, який підступно і за допомогою чар вбив Юрія, понад усе бажає позбутися спадкоємця, щоб стати абсолютним володарем. І єдине, що дозволяє світу Добра перемогти – це здатність Іванка слухати своє серце, вчиняти відчайдушні та навіть жертовні вчинки, – розповідають у Кінокомісії.

Реліз фільму в Україні запланований на 2020-ий рік.

кіно2
кіно2

кіно1
кіно1

Кінокомісія
Кінокомісія

Фото з відкритих джерел відео UA:Рівне

Вибір читачів за тиждень

Відео