Громадська активістка з Тернопільщини живе з острахом через погрози (відео)

Безымянный

Громадська активістка Світлана Безділь живе з острахом через погрози щодо висловлення власної думки про кандидата у нардепи від «Самопопочі» Романа Василіцького.

Лише за висловлення власної думки громадській активістці пригрозив колишній начальник карного розшуку в Івано-Франківську, а на даний час чинний депутат Бучацької міської ради від «Радикальної партії» Петро Шеремета. Жінка записала телефонний дзвінок, у якому чоловік наголошує не заважати йому та припинити висловлювати свої думки щодо Романа Василіцького, який балотується у народні депутати.

«- «Петро Шеремета: «Я тебе попереджаю бл*...»

- Петро Шеремета: «Не мішай мені, це моя людина!»

-  Світлана Безділь: «Який Роман, Василіцький?»

- Петро Шеремета: «Так! Хочеш того Люшняка? Я тебе попередив, бл*.. А ти думай!»», - поширює розмову у соцмережі Світлана Безділь.

Світлана Безділь про ситуацію вже повідомила правоохоронні органи та вимагає вжити ГУНП в Тернопільській області всі необхідні заходи щодо забезпечення їй та її двом дітям безпеки.

- Подивіться, що відбувається, країна змінилася, а «рішала» залишилися, за ці принципи люди віддали свої життя на Майдані?, - пише у соцмережі Світлана Безділь. -  Потім ці люди, які «попереджають», вдають з себе щирих патріотів і волонтерів? А потім виходимо на акції протесту #ХтоЗамовивКатюГанзюк? А «рішали» й надалі ходять, живуть поруч з нами й почувають себе комфортно, чекаючи чергового шансу на «владу».

Фото та відео з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео