У Тернопільському районі хлопчик вчинив непоправне

171264_8_1-16

Тіло свого дванадцятирічного пасинка у літній кухні 9 липня виявив чоловік, 1972 року народження. Хлопчик повісився, прив'язавши мотузку до цвяха у стіні. Поруч стояв стілець.

Оперативники, після огляду тіла дитини, слідів насилля та самооборони не виявили, пише Досьє 102.

Мама неповнолітнього на заробітках. Шестикласник жив з вітчимом та братом.

Одна з версій, яку опрацьовують правоохоронці, що на такий крок хлопчик міг піти після розмови з батьками. Напередодні батьки вичитали дитину через нешанобливе ставлення до речей - він за останній час розбив два мобільних телефони. Проте, що сталося і які причини, встановлюватимуть у ході слідства.

Сусіди кажуть, що вітчим любив хлопців і доглядав за ними. Вони завжди були чисті та доглянуті. Чому дитина пішла на непоправне - не розуміють.

Даний факт правоохоронці внесли в ЄРДР відповідно до статті 115 частина 1 ККУ з поміткою «самогубство».

Правоохоронці звертаються до батьків та закликають стежити за дітьми, спілкуватися з ними та зважати на реакцію під час розмов. У будь-якому віці неповнолітні вразливі й можуть не думати, коли й що роблять.

Пам'ятайте, іноді дитина навіть не розуміє, чому її покарали, а багато слів, сказані батьками в пориві гніву, проникають глибоко і надовго у свідомість, осідаючи важким каменем.

Неправильна реакція стосовно дитини може розвинути в ній різні комплекси та занизити самооцінку або привести до непоправного. Любіть та бережіть дітей, якими б вони не були!

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео