«Олімпійське літо» позмагалось в оздоровчому таборі «Сокіл»

ol-lito-chorn-lis-12-07-2019-1

Вже вдруге Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей в літній канікулярний період та заходи в оздоровчих таборах «Олімпійське літо» для маленьких «соколят», які відпочивають у заміському оздоровчому таборі «Сокіл» села Чорний ліс Збаразького району.

Майже сто дітей мали змогу відчути себе олімпійцями. Вони змагались в десяти спортивних естафетах, аби виявити, якими фізичними якостями володіє кожен. Похмура погода не стала на заваді, оскільки сонячний, веселий настрій супроводжував дітей впродовж цього спортивного свята.

ol-lito-chorn-lis-12-07-2019-1-1
ol-lito-chorn-lis-12-07-2019-1-1

Юні спортсмени із захопленням змагалися в естафетах. А завершилось спортивне свято відзначенням найшвидших та найспритніших, але при цьому ніхто з учасників не залишився без уваги. Усі діти, незалежно від їх спортивних результатів, отримали призи з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Тернопільського обласного відділення НОК України та видавництва «Школярик», зазначає Тернопільська ОДА управління фізичної культури та спорту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео