Оксана Бучко

Тернопільщина: Найближчі подруги сумують за Маріанною Герман, яка загинула в аварії (фото)

изображение_viber_2019-07-14_19-02-23

Ніколи не думали, що перед поїздкою в Краків, подруги зі смт Коропець, що на Тернопільщині, попрощались із Маріанною Герман назавжди. По дорозі автобус потрапив у ДТП. Від травм 16-річна студентка загинула.

Маріанна мала чотирьох найближчих подруг - Яна Петришин, Наталя Іванців, Мар’яна Cтрільчук і Тетяна Кіндрат. Вони сьогодні згадують її теплими словами та переглядають спільні фото щасливих миттєвостей.

изображение_viber_2019-07-14_19-02-58
изображение_viber_2019-07-14_19-02-58

- Марянка завжди була світлою дівчинкою. Тиха, скромна і мила - ці три слова описують її. Вона ніколи не вміла довго тримати образ. Завжди була веселою і посміхалася. Ми навіть часто казали, що вона наша «душа компанії». Ми дуже багато часу проводили разом, адже вчились всі в одному класі. Уроки, перерви, так і закінчили 9 клас. Усі поступили на різні спеціальності. Ми завжди знали, що навіть після закінчення школи будемо дружити, адже це вже була дружба, перевірена роками. Марянка часто збирала нас всіх разом, ми багато гуляли і говорили. Вона була доброю і щирою до всіх, не тільки до нас, своїх друзів. Також вона любила завжди стильно одягатись, а в останні півроку пішла на курси візажиста. У неї відразу все виходило, адже вона була старанною і дуже відповідальною. Ми ніколи не думали що колись потрібно буде прощатись з нею назавжди. Це горе втратити подругу, а більшим горем може бути тільки втрата подруги, яка стала рідною, як сестра. Ми завжди будемо памятати її такою, яка вона була. Вона залишиться в наших серцях назавжди. Ми будемо молитися і вірити в те, що вона завжди з нами, хоча нам так її бракує, - згадують подруги.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«234830,234831,234832»]

Фото з архіву подруг

Вибір читачів за тиждень

Відео