Оксана Бучко

Афрокоси не для моря, радить тернопільська танцюристка

Безымянный3

Афрокоси – це дорого, довго і травматично. Точно не варто їх заплітати перед поїздкою на море. А особливо це протипоказано дітям, каже досвідчена носійка цього стилю тернопільська танцюристка Христина Дуфанець.

- Нещодавно розплела свої ювілейні 5-ті афрокоси, - каже Христина. - Не рекомендую їх, як варіант на море, тим більше для дітей. Бо під час намочування канекалон стає важким як каміння, через що випадає власне волосся і не висихає повноцінно. Так морі істотно зменшується термін носіння афрокіс. А ще взагалі не рекомендую афрокоси, якщо у вас своє волосся ламке/слабке/тонке. Я особисто покищо експерименти з волоссям припиняю, адже зосереджуюсь на відновленні волосся.

Тож недоліки такої краси:

  1. Це дорого

Враховуючи роботу + канекалон = набігає кругленька сумма,яку я озвучувати не буду , оскільки щоразу вона коливається й залежить від домовленості .

  1. Довго.

Середній час заплітання 10годин (а враховуючи «африканську пунктуальність», перерви на перекуси і т.д. - треба виділити цілий день).

  1. Важко.

Остання моя красота запліталась 12 годин , і проносилась лише 4 дні 🥺

Африканочка так старалась ,що вплела 1 кг канекалону в мої коси - голова просто відвалювалась. А враховуючи мій танцювальний спосіб життя - рухатись було неможливо ,про бонеки і фарангасади взагалі мовчу.... Розпліталась самотужки протягом 2 днів

  1. Травматично.

Вже двічі мала негативний експірієнс - чи то через необережність,чи то через людську заздрість - вирвану косічку,разом з клаптем власного волосся

Мовчу вже про сотні волосин,які після розплітання залишаються в руках

 

Фото, відео з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео