Теребовлянську «Ниву» поповнили зіркові брати Баранці

26e799

Серйозне кадрове поповнення відбулося в теребовлянській «Ниві». Один з лідерів вищої обласної ліги запросив до свого складу зіркових за мірками обласного футболу гравців.

Найзірковішими новачками «Ниви» стали 32-річні брати Григорій та Борис Баранці, останньою командою яких був «Рух» з Винників (Львівська область), що виступав у першій лізі чемпіонату України. А загалом у їх біографії навіть була сторінка, коли вони грали в українській Прем’єр-лізі за ФК «Львів». Для Баранців тернопільський регіон є доволі знайомий, адже свого часу вони захищали кольори тернопільської «Ниви», з якою здобули путівку до першої української ліги. Також в їх послужному списку є такі команди, як: «Карпати» (Львів), «Зірка» (Кропивницький), «Оболонь» (Київ), «Спартак» (Івано-Франківськ), «Газовик-Скала» (Стрий) та ряд інших.

Ще одним зірковим новачком теребовлянської команди став досвідчений 27-річний оборонець Станіслав Чучман з рівненського «Вереса». Стас є вихованцем львівських «Карпат», за його плечима є виступи в командах: «Металіст» (Харків), МФК «Миколаїв», «Рух» (Винники), «Геліос» (Харків).

Також до «Ниви» повернулися два гравці, які свого часу захищали кольори команди з Теребовлі. Це – 23-річний оборонець Павло Макогон та 26-річний універсал Владислав Сороцький. Першій останнім часом виступав у Прем’єр-лізі Львівщини за «Юність» (Верхня Білка), а другий, котрий є вихованцем теребовлянського футболу, захищав кольори учасника вищої обласної ліги ФК «Копичинці», додає Федерація футболу Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео