У Тернополі піймали крадія сумок

2083ddf791e06b9d7bde225bceb5ee6c_XL

У вчиненні двох крадіжок співробітники Тернопільського відділу поліції підозрюють 36-річного жителя обласного центру. У обох випадках здобиччю зловмисника стали залишені без нагляду сумки.

Потерпіла від зловмисника молода тернополянка. Жінка в магазині розглядала товар та поклала свій наплічник на прилавок. Допоки вона була зайнята, лиходій непомітно привласнив її майно. До його рук потрапив гаманець з тисячею гривень та навушники, пише Досьє 102.

Ще однією жертвою злодія став пенсіонер. Його обікрали у приміщені телемайстерні, куди він зайшов у справах. Чоловік лише на декілька хвилин залишив свою сумку, а в ній 600 гривень, без нагляду, а коли спохопився - її вже не було.

Оперативники встановили підозрюваного у крадіжках. Ним виявився раніше неодноразово судимий за майнові злочини 36-річний тернополянин.

Дії підозрюваного слідчі кваліфікують за частиною 2 статті 185 ККУ – крадіжка. Також поліцейські перевіряють його на причетність до вчинення аналогічних злочинів. Триває досудове розслідування.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео