Представниці Тернопільского «Інваспорту» відзначились у чемпіонаті України з пляжного волейболу

inva-jackova-24-07-2019-1-1

На базі навчально-відновлювального центру Українського товариства глухих «Пуща Водиця», що у місті Києві, відбувся чемпіонат України з волейболу пляжного U19 серед спортсменів з порушеннями слуху.

 У змаганнях взяли участь 14 команд. Команди були поділені на чотири підгрупи, де зіграли по колу одна з одною. У першому колі команда Тернопільської області №1 у складі Яцькова Софія та Михальчук Марія грали з командами Закарпатської та Полтавської областей. За результатами трьох зустрічей наші спортсменки посіли перше місце у своїй підгрупі.

Команда Тернопільської області № 2 у складі Чубата Вікторія Вероніка та Антонюк Вікторія грали з командами Рівненської, Закарпатської та Одеської областей. За результатами ігор першого кола змагань спортсменки посіли перше місце у своїй підгрупі.

У підсумку, команда Тернопільської області №1 посіла друге місце, а команда Тернопільської області № 2 – четверте місце.

Підготовку команд до змагань здійснював тренер-викладач вищої категорії Ніколюк Петро, додає Тернопільська ОДА управління фізичної культури та спорту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео