Заліщанок запрошують на особливу зустріч

29-1024x684

Взяти участь у роботі Мультисекторального жіночого клубу «FemGeneraction» у Заліщиках можуть всі охочі. Захід не є політичним або ж релігійним, він фінансується Посольством Австралії в Україні та проводиться Всеукраїнською благодійною організацією «Конвіктус Україна».

Організатори чекатимуть відвідувачок 27-29 липня з 11:00 до 17:00 за адресою: м. Заліщики, актова зала Заліщицької державної гімназії (Степана Бандери, 68).

Протягом трьох днів київські та чернівецькі фахівчині будуть інформувати про збереження жіночого здоров’я, відстоювання своїх прав, захист від насилля, допомогу в складних життєвих ситуаціях, а також створення власного бізнесу, жіноче лідерство у різних сферах життя та творчий розвиток.

У вересні найбільш активні учасниці заходу за рахунок проекту Програми прямої допомоги Уряду Австралії отримають можливість відвідати дводенний тренінг у м. Львів та ознайомитися із діяльністю регіональних і міжнародних організацій, які опікуються жінками, почути історії успіху видатних жінок.

Захід відбудеться в рамках проекту Програми прямої допомоги Уряду Австралії FemGeneraction, який реалізовує Всеукраїнська благодійна організація «Конвіктус Україна», за сприяння Заліщицької міської ради. Метою діяльності проекту «Femgeneraction» є забезпечення рівних можливостей для розвитку дівчат і жінок із віддалених сільських та гірських районів з акцентом надання доступу до основних, комплексних, безпечних та якісних послуг і пропозицій розвитку.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео