Про дотримання законності під час виборів обговорили поліцейські та спостерігачі СANADEM (фото)

_MVS6507

Робоча зустріч із довгостроковими спостерігачами Канадської Місії (СANADEM) відбулася в Головному управлінні Нацполіції області. Учасники обговорили перебіг усієї виборчої кампанії на території краю.

Заступник начальника ГУНП в Тернопільській області розповів спостерігачам про реагування правоохоронців на порушення, виявлені під час передвиборчої агітації та у день голосування. Загалом за весь період виборчого процесу до поліцейських Тернопільщини надійшло 180 повідомлень. За результатами перевірки складено та направлено до суду 36 адмінпротоколів та відкрито одне кримінальне провадження. За словами заступника начальника Нацполіції краю, зафіксовані правопорушення були типовими, пов’язані з недотриманням окремих вимог виборчого законодавства та на хід і результати голосування не вплинули, пише Досьє 102.

_MVS6492
_MVS6492

- Загалом вибори на території області пройшли спокійно. Проведена правоохоронцями профілактична та інформаційна кампанія дозволила не допустити серйозних правопорушень, - підсумував Михайло Білецький.

Іноземні спостерігачі цікавилися проблемними питаннями, які виникали у роботі правоохоронців під час забезпечення публічної безпеки. Канадійці зазначили, що їх приємно вразила робота поліцейських, які в цілодобовому режимі кілька днів поспіль несли службу на виборчих дільницях та відповідально поставилися до виконання своїх обов’язків.

_MVS6510
_MVS6510

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео