За чортківський «Кристал» гратиме камерунець і троє бразильців

39535926_2088834584483012_7057695182266826752_n

Вболівальники чортківського «Кристала» вже давно звикли до щорічних глобальних кадрових змін. Не стала винятком літня місячна пауза в чемпіонаті Тернопільської області. З того складу, який догравав останній чемпіонат області, залишилось лише декілька футболістів.

На сьогоднішній день новачками чортківської команди стали 11 гравців.  Одразу четверо гравців перейшли до «Кристала» з чемпіонату Івано-Франківської області – Олег Чемерейко, Андрій Приймак, Іван Андрусяк, Роман Кивнюк, двоє з Чернівеччини – Юрій Кисилиця та Іван Гнат, один з Києва – Олександр Шаталов. Також до Чорткова запрошено Микиту Янкова з теребовлянської «Ниви» та Олега Пиняка з чемпіонату Чортківського району (ФК «Нагірянка»). Ще на дві бойові одиниці поповнився іноземних легіон «Кристала». Камерунець Джогдома Контчу Алайн Гаетан повернувся до Чорткова після піврічних виступів на Харківщині. А Сантос де Олівейра Глейтон з ЛКС «Бистра Горна» (Польща) став третім бразильцем у чортківській команді, повідомляє Федерація футболу Тернопільсьої області.

З першої заявки «Кристала» на сезон-2019 залишилося всього три футболіста – Микита Дорофєєв, Євген Корецький, Сергій Скалій. Ще кілька гравців було дозаявлено впродовж першої частини сезону – Бардоза да Сільва Клаудіні, Іванкіо Бугно Ігор Педро, Михайло Клим, Петро Хомишин, Сергій Мельник.

Фото з відкритих джерел 

Вибір читачів за тиждень

Відео