Орест Сарматський

Тернопільські студенти масово бронюють квитки до Києва на початок листопада

громадський простір (Copy)

Унікальну можливість зустрітись з потенційними міжнародними партнерами задля активної співпраці та взяти участь в нових конкурсах та проектах отримали студенти вищих навчальних закладів Тернополя.

Адже, як повідомляє сайт Програми Європейського Союзу Еразмус+,  4-8 листопада цього року у Києві відбудеться Міжнародний інформаційний тиждень згаданої програми.

- У рамках додаткового вікна фінансування для України, участь у Міжнародному тижні – це неймовірна можливість зустрітись з потенційними міжнародними партнерами задля активної співпраці та розбудувати потенціалу для участі в нових конкурсах Програми, розбудови проектів й успішного їх впровадження, - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що у програмі Тижня – низка заходів з підтримки університетів та інших організацій, які планують готувати проектні пропозиції на конкурси 2020 року та для тих, хто вже впроваджує проекти Еразмус+.

Як переконані організатори, п’ять днів, проведених на початку листопада у Києві, будуть корисними й тим, хто хоче отримати певні гранти на обміни на навчання та практику, викладання та підвищення кваліфікації, отримання стипендій для навчання в магістратурі.

Фото: Громадський Простір

Вибір читачів за тиждень

Відео