Чоловік вбив коханця матері, знімаючи все на відео (фотофакт)

IMG_2909

Тіло чоловіка з множинними колото різаними ранами на тілі та шиї виявили лікарі бригади швидкої допомоги, які приїхали на виклик. 31 липня о 23:06 на лінію 102 надійшло повідомлення від медиків про невідомого чоловіка з тілесними ушкодженнями.

На місце ймовірного злочину виїжджала слідчо-оперативна група та експерти. За словами Юрія Барабана, керівника відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління (відділ детективів), загиблий - житель Тернополя, 1985 року народження. Лікарів на вулицю Збаразьку викликала сусідка, пише Досьє 102.

Як розповідає жінка, вона деякий час зустрічалася з потерпілим, але ці стосунки не подобалися її двадцятидворічному синові. Близько опівночі чоловіки почали сваритися. Під час конфлікту підозрюваний схопив кухонний ніж і почав завдавати удари своєму співрозмовнику. Процес вбивства підозрюваний знімав на телефон.

IMG_2920
IMG_2920

Травми чоловіка виявилися несумісними з життям. Він помер до приїзду швидкої. Юнака затримали. Дана подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 115 частина 1 ККУ. Триває слідство.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео