Чортківське дербі завершилось розгромною перемогою «Кристала»

dscn0288

У рамках 11 туру Вищої ліги Чемпіонату Тернопільської області з футболу зустрічались дві непримиримі команди із Чортківщини – ФСК «Кристал» Чортків та «Агронива» зі смт Заводське.  І хоч напередодні матчу лідером, безсумнівно, були заводчани, результат здивував всіх.

«Кристал» впевнено розпочав матч, як наслідок – два швидких голи на 2 та 15 хвилинах від новачка команди бразильця Барбози. На початку другої 45-хвилинки бразилець своїм третім влучним ударом, здавалось би, закрив всі питання в матчі – 0:3.

Гол Віталія Бурка на 52-й хвилині хоч не на довго, але оживив вболівальників заводської команди. Вже на 69-й хвилині рахунок знову став розгромним, на цей раз Іван Гнат скористався можливістю відзначитись.

Емоції вирували не на жарт, цим завжди славляться матчі між «Кристалом» та «Агронивою». На 78-й хвилині заводчани знову скоротили відставання до двох голів – 2:4. Втім, вже за декілька хвилин другий «гірчичник» побачив перед собою Віталій Іваськів, тож «Агрониві» довелось догравати матч у меншості. Чортків'яни ж дуже вміло цим скористались, двічі забивши у компенсований арбітром час: Олег Пиняк (90+3 хв) та Олег Чемерейко (90+7).

«Агронива» (Заводське) – «Кристал» (Чортків) – 2:6 (0:2)

31 липня. Заводське. СК «Заводське». 550 гл. +32 град.

Голи: Віталій Бурко (52), Немо Шелія (78) – Барбоза (2, 15, 47), Іван Гнат (69), Олег Пиняк (90+3), Олег Чемерейко (90+7).

Фото ФФТО

Вибір читачів за тиждень

Відео