Оксана Бучко

Тернополянам пропонують нагодувати тіло й душу на Ternopil-Food-Fest 2019 (відео)

изображение_viber_2019-08-03_20-07-20

Фестивальне літо продовжується у Тернополі. Фестиваль вуличної їжі Ternopil-Food-Fest 2019 відбудеться 9 -11 серпя в парку ім. Тараса Шевченка. Як завжди, свято порадує відвідувачів фуд-кортом з різними стравами від фаст-фуду до екзотики!

Окрім цього гостей чекають живі виступи, кінотеатр, фото-зони, ярмарка hand made, лаунж та DJ зона, танцювальні батли, виступи вокалістів, вільний мікрофон та STAND UP коміки, дискотека OPEN AIR та чимало приємних сюрпризів і розваг.

А для тих, хто після ситних страв захоче позбутися зайвих калорій, радимо відвідати спортивну зону.

А для найменших проводитимуть розвиваючі ігри та цікаві майстер-класи!

- Прагнемо створити не просто фестиваль, на якому можна смачно поїсти і розважитися, а передусім дати можливість молодим, активним людям заявити про себе, - кажуть організатори. - Хочеш стати зіркою фестивалю, виступити на великій сцені, провести цікавий майстер-клас, втілити свою божевільну ідею - тобі до нас! Ми створили міцну платформу для молоді, де кожен зміг би відкрити свої таланти, познайомитися з новими, цікавими особистостями, обмінятися досвідом, і разом працювати в одному напрямку. Оскільки один в полі не воїн - нам потрібно об’єднуватися!

[embed]https://youtu.be/Z9r_CayUU2Y[/embed]

Вхід на фестиваль - вільний!

Про те, які фестивалі обирають тернополяни, «Терен» писав ТУТ.

Фото, відео з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео