Спортивні випробування для дорослих і дітей пройшли у Теребовлянській ОТГ

ol-lito-tereb-gromada-06-08-2019-1-1

Змагання з дворового футболу на майданчику ЮКА, спортивні ігри та турнір «Мама, тато, я – спортивна сім’я» відбулись у селі Гумниська, що в Теребовлянській об’єднаній територіальній громаді.

Участь у них взяли більше двохсот учасників з двадцяти населених пунктів Теребовлянської об’єднаної територіальної громади. Проходило таке спортивне свято в рамках Всеукраїнських заходів «Олімпійське літо». Чудова літня погода сприяла піднесеному настрою в учасників та організаторів дійства. Кожен учасник мав змогу вибрати свій улюблений вид спорту, спортивну розвагу або взяти участь у змаганнях «Мама, тато, я – спортивна сім’я», адже вибирати було з чого. Так, на одній локації зібрались команди-любителі перетягування линви, у другому місці змагались шанувальники дворового футболу на майданчику ЮКА, неподалік проходили волейбольні баталії, а діти брали участь у різноманітних цікавих естафетах. А ще глядачі із захопленням вболівали за учасників спортивних змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я», де дорослі та малі самовіддано боролись за перемогу своїх родинних спортивних колективів.

ol-lito-tereb-gromada-06-08-2019-2
ol-lito-tereb-gromada-06-08-2019-2

Окрім цього, відбулись змагання з армспорту та гирьового спорту. Впродовж декількох годин тривали різноманітні спортивні випробування. Кожна команда демонструвала свої найкращі морально-вольові якості та хороший рівень фізичної підготовленості.

Вболівальники з ентузіазмом підтримували свої команди. В результаті спортивних баталій перше місце виборола команда села Мшанець, друге місце завоював спортивний колектив села Ласківці, третє місце посіла команда села Деренівка.

Команди-переможці та команди-призери нагороджені грамотами, медалями та кубками від Теребовлянського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», додає Тернопільська ОДА управління фізичної культури та спорту.

Фото з відкритих джерел 

Вибір читачів за тиждень

Відео