У Копичинцях відбудеться загальноміська толока присвячена до Дня Незалежності України

1461078575_2275616-04-19-13-06-59-318

13 серпня о 09.00 год  відбудеться загальноміська толока присвячена до Дня Незалежності України. До участі у заходах запрошуються всі мешканці міста Копичинці, депутати та члени виконавчого комітету, підприємства,організації, заклади культури та освіти, яким не байдужий вигляд міста. Програма заходів: прибирання території біля пам'ятників, меморіалів, пам’ятних хрестів борцям за Незалежність та Волю України. Прибирання міських клумб, власних об’єктів та прибудинкових територій. Також скошування трави та фарбування (побілка) бордюрів, плоту, смітників.

-Сподіваємося що підприємці, керівники підприємств, установ та організацій зорганізують колективи на впорядкування своїх об’єктів, стануть прикладами екологічних ініціатив, - пише Копичинецька ОТГ. - Велику надію покладаємо на ентузіазм нашої молоді, яка завжди була небайдужа до проблем рідного міста.

 Жителям варто при собі мати власний інвентар (робочі рукавички, граблі або сапу, мото-коси, верети, мішки для сміття).Збори та розподілення робіт відбудеться біля міської ради.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео