У середмісті Тернополя триває «дорожній» експеримент

У Тернополі біля двоаркового моста встановили кільце з блоків, щоб уникнути дорожньо-транспортних пригод та розвантажити дану ділянку дороги. Чи справді експеримент вдалий – ми дізнавались у водіїв.

Нагадаємо, кільце встановили на примиканні вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Соломії Крушельницької. У перші години після встановлення конструкції біля двоаркового моста були довжелезні затори. Журналісти «Терену» дізнавались, як зараз водії реагують на нововведення .

Нова схема руху незвична, але тепер легше орієнтуватися на дорозі. Особливо для водіїв, які їздять тут рідко або вперше. А ті, хто звикли до старого, ще якийсь час, напевно, будуть почувати себе некомфортно, вважає тернополянин Андрій.

Чоловік не приховує, що у розмовах з іншими водіями можна почути немало інших позицій стосовно такого нововведення. До слова, якщо тернополяни підтримають тимчасову експериментальну схему руху, то через деякий час на даній ділянці проведуть капітальний ремонт дорожнього покриття з розміткою та можуть обладнати постійну конструкцію для організації дорожнього руху.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео