Мешканці декількох районів Тернопільщини постраждали від негоди (фото, відео)

Заліщики3

Протягом вчорашнього та сьогоднішнього дня у декількох районах Тернопільщини негода наробила людям біди. Обірвані електропроводи, повалені дерева, пошкоджені житлові будинки, школа та теплиці.

У Зборові сьогодні падав сильний дощ з градом, який вкрив вулиці.

– Зборів сьогодні, – пишуть у спільноті «Типовий Тернопіль».

Зборів
Зборів

Зборів2
Зборів2

Потерпіли від негоди і мешканці села Іване-Пусте Борщівського району. Там здійнялася справжня стихія. Шквальний вітер позривав дахи, обірвав електропроводи та повалив дерева.

– На мікрорайоні Рихта з`явилась річка «Рихтянка», яка з`являється коли випадає багато опадів, – пишуть жителі села у спільноті «Іване-Пусте». – Негода наробила багато біди. Обірвала електродроти, поламала дерева, по розкривала дахи у людей.  

Іване-Пусте
Іване-Пусте

Іване-Пусте2
Іване-Пусте2

У селах Синьків, Зозулинці, Колодрібка, Заліщицького району працює комісія з надзвичайних ситуацій. Пориви вітру знесли та пошкодили покрівлю школи.

– Через погіршення погодних умов у Заліщицькому районі (села Синьків, Зозулинці, Колодрібка) пошкоджено покрівлі приватних будинків, поривами вітру пошкоджено покрівлю школи у с. Синьків, теплиці. Постраждалих внаслідок негоди немає, – повідомляє Заліщицька РДА. – На місцях подій працює комісія ТЕБ ТНС.

Заліщики
Заліщики

Заліщики2
Заліщики2

Фото з дописів

Вибір читачів за тиждень

Відео