У Кутківцях урочисто завершився табір «Веселі канікули з Богом»

DSC_0172-1

З 5 серпня при парафії св.мчч.Бориса і Гліба у м-н Кутківці діяв літній табір для дітей віком від 6 до 16 років, що мав назву “Веселі канікули з Богом”. Цього року табір відвідали більше ніж 100 учасників.

Діти ділилися на чотири групи, залежно від віку: дві молодших групи – 6-10 років і дві старші групи – 11-13 років. Аніматорами, вже традиційно, стали учасники молодіжної спільноти «Агапе». Аніматори є випускниками «Школи християнського аніматора», що діє при Тернопільській духовній семінарії ім. Патріарха Йосифа Сліпого.

Метою табору було допомогти дітям не тільки весело, а й, перш за все, з користю провести літні канікули. Усі брали участь у змаганнях, танцювали, співали, малювали, займались рукоділлям, а головне разом молилися. Власне, розпочинався день зі Святої Літургії, продовжувався піснями, веселими іграми, майстер-класами, цікавими та пізнавальними катехизаціями, бансами та спільною молитвою на завершення дня.

Щодня дітям проводили духовні науки, на яких вони мали можливість поповнити свої, набуті раніше, знання про Бога, дізнатись щось нове, навчитись любити і поважати своїх друзів та батьків, бути добрими й милосердними, а також збагатити свій внутрішній світ.

Програма табору була складена так, що діти могли відпочити не тільки духовно, а й фізично. Щодня після обіду діти грали різні таборові ігри, веселі старти, брейн-ринг, квест та ще багато цікавого.

Завершальний день (10 серпня) табору запам’ятався, як родинне свято для всієї парафіяльної спільноти. Діти разом із батьками, бабусями і дідусями прийшли у вишиванках. Разом співали.

Ласкаво запрошуємо дітей та молодь наступного року взяти участь у нашому таборі і провести свої канікули з Богом, додає Тернопільсько-Зборівська архиєпархія.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео