На Тернопільщині проходить обласний фотоконкурс «Спортивне літо»

konkurs-sport-lito-08-2019-1-1

Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» запрошує всіх бажаючих до участі у фотоконкурсі «Спортивне літо».

Надіслані світлини мають відображати активний відпочинок у літній період групою людей різного віку - від наймолодшого, середнього (школярі, студенти) до людей старшого та похилого віку, як на свіжому повітрі, так і у спортзалах, офісних приміщеннях під час роботи та на відпочинку.

У фотоконкурсі можуть брати участь не більше двох робіт одного автора в форматі JPEG. Надсилати їх потрібно в електронному вигляді на адресу: tr_sport@ukr.net. Роботи прийматимуться до 31 серпня 2019 року. Фотографії будуть викладені на сторінці обласного центру у соціальній мережі Фейсбук для голосування. Назва робіт повинна мати такий вигляд: прізвище, ім’я, населений пункт, район (автора), номер фотографії, файл у форматі JPEG (наприклад: Бойко Іван, П’ятихатки, Бережанський район, 01. jpg.)

Голосування відбудеться на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у Фейсбук (

). Для того, щоб проголосувати, потрібно поставити вподобання (лайк) під одним із фото.

Ознайомитись з положенням про проведення фотоконкурсу можна на сайті управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА http://oblsport.te.ua/ в розділі «Положення».

Результати фотоконкурсу будуть опубліковані 3 вересня 2019 року на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у Фейсбук 

, на сайті управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА http://oblsport.te.ua/ та на сторінці Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у фейсбук, додає Тернопільська ОДА управління фізичної культури та спорту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео