Орест Сарматський

Іноземці із 14 країн погодилися приїхати до Тернополя, бо в інших містах України такого немає 

Заставка002ny (Copy)

Тернопіль готовий прийняти учасників Чемпіонату світу з водно-моторного спорту.

Три дні триватиме у Тернополі Чемпіонат світу з водно-моторного спорту, який розпочинається вже у найближчі вихідні на акваторії міського озера.

– У Тернополі Чемпіонат світу з водно-моторного спорту «HYDRO GP Ternopil» у класах F500, F-250 та F-125 проводимо уже не перший рік. Перевага Тернополя над іншими містами України у тому, що тут діє траса, сертифікована міжнародним водно-моторним союзом. Приємно, що і зараз місто, відповідні служби, уся інфраструктура повністю готові до проведення таких спортивних змагань світового  ґатунку. Переконаний, це буде направду велике шоу на воді, захоплюючі гонки найкращих у світі пілотів, – сказав під час пресконференції у міській раді президент Національної федерації водно-моторного спорту України Віктор Шемчук.

ORL_0069 (Copy)
ORL_0069 (Copy)

ORL_0060 (Copy)
ORL_0060 (Copy)

За його словами, всього у перегонах братимуть участь 37 команд із 14 країн світу. Прибудуть найсильніші команди зі США, Великобританії, Швеції, Австрії, Угорщини, Італії, країн Прибалтики, чемпіони світу із Словаччини, Словенії та інших країн.

Також міський голова Тернополя Сергій Надал проінформував журналістів, що і місто, і відповідні служби, уся інфраструктура повністю готові до проведення таких спортивних змагань світового  ґатунку.

ORL_0061 (Copy)
ORL_0061 (Copy)

ORL_0088 (Copy)
ORL_0088 (Copy)

Нагадаю, що Чемпіонат світу з водно-моторного спорту відбуватиметься у суботу та неділю, 24-25 серпня. Тренування стартуватимуть з 8-ї ранку. Також у п’ятницю, 23 серпня, з 14 години розпочнуться вільні тренування.

Фото автора та Спортивного комітету України

Вибір читачів за тиждень

Відео