Оксана Бучко

І дорослих, і малих запрошують на іншу версію Дня знань у Тернополі

афіша нова

Відвідати науково-розважальне свято «День знань: Версія 1.0» запрошують тернополян та гостей міста. Захід проходитиме 1 вересня з 15:00 до 19:00 у парку Шевченка (алея від «Фонтану Щастя»). Тож усі відвідувачі зможуть взяти участь у майстернях, тренінгах, іграх, експериментах, а ще ознайомитись з можливостями закладів освіти нашого міста, потанцювати, дізнатись щось нове та обрати для себе напрямок громадської  діяльності.

Наприкінці усіх чекає несподіванка!

Ідея належить Центру Науки, до організації приєднались Молодіжна міська рада, міська рада, представники університетів та коледжів міста.

– Цей захід – чудовий та цікавий варіант розпочати новий навчальний рік у незвичний спосіб, – каже молодіжний мер Леся Голик. – На нашу думку, на святі буде цікаво і батькам, і дітям, і молодим людям, адже серед учасників будуть усі освітні заклади міста, а також громадські організації. Окрім теоретичних презентацій. Усі учасники матимуть розваги для гостей – це і експерименти, і тренінги, ігри й забави, і навчання і ще багато-багато цікаво. І це все з музикою, з танцями, конкурсами та розвагами. Запрошуємо усіх долучатись!

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео