Літній табір спільноти «Віра і світло» відбувся у Зарваниці (фото)

IMG_8618

Реабілітаційно-відпочинковий табір для людей з інвалідністю, а також їхніх родин та друзів пройшов у Марійському духовному центрі «Зарваниця» з 19 по 23 серпня.

Організаторами табору стали спільноти «Віра і Світло», «Радість з Назарету», «Квіти Франциска» і «Ангельска усмішка», які опікуються розумово неповносправними особами, їхніми батьками та молоддю. Всього на відпочинок прибуло 65 учасників. Керівники зустрічі - п. Надія Іваськів і п. Юрій Гуменюк.

IMG_8574
IMG_8574

Капелани о. Руслан Грех з м. Львів та о. Олег Ворона з м. Тернопіль впродовж п’яти днів духовно опікувалися  присутніми. Програма літнього відпочинку передбачала спільну молитву, участь у Святій Літургії, духовні наука, майстер класи, цікаві ігри та веселі святкування. Особливою подією всього табору став вечір поезії, на якому студент Тернопільської духовної семінарії Богдан Фесик декламував свої вірші.

Головна мета цього відпочинку ділитися радістю з ближніми, святкувати та молитися разом, підтримувати одні одних, зростаючи у дружбі, вірі та любові, додає прес-служба Марійського духовного центру «Зарваниця».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео