Оксана Бучко

Про біль школи на Тернопільщині (фото)

69396452_375464510015030_3518920233790210048_n

Уроки в Бучацькій ЗОШ №2, що на Тернопільщині, зривають дві речі – туалети й дзвінок. Точніше, відсутність цих речей у відповідній формі. Усунути ці недоліки просять батьки до початку навчального року.

- Шкільний туалет не відповідає державним стандартам. Відсутність кабінок у туалетних кімнатах для старшокласників є порушенням державних санітарних норм, - пише Олег Кулик. -  Зі слів моєї доньки, багато її однокласників відпрошуються посеред уроку у вчителя, оскільки в той момент велика ймовірність, що у шкільному туалеті вони будуть одні. Також хотілося б звернути увагу на те, що у Бучацькій ЗОШ №\2 вже давно не працює шкільний дзвінок, який повідомляє діткам про початок та закінчення навчального уроку, що був виведений на гучномовці, які встановлені як по коридорах школи, так і на вулиці. А той, яким користується дирекція школи – являться дзвінком ручного типу, який багатьом діткам в силу тих чи інших обставин не вдається почути під час повідомлення про початок уроку, а це супроводжується запізненням.

Чоловік вважає, що в основі розв'язання даних проблем має бути проста філософія – школа має бути територією комфорту в першу чергу для дітей. Тому він звернувся письмово до начальника відділу освіти Бучацької РДА з проханням зреагувати на ці питання та усунути їх до початку навчального року.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«241697,241695»]

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео