Стежити за рухом маршруток у Чорткові можна буде за допомогою мобільного додатку

813198-servis-stezhennya-za-marshrutkami-hmelnitskogo-zapratsyuvav-poki-u-testovomu-rezhimi

Щоб дізнатись, де у цю мить перебуває потрібна маршрутка і коли вона приїде на зупинку, чортків’яни можуть завантажити мобільний додаток Dozor City. Інформація з gps-трекерів, які нещодавно встановили у маршрутках, відображатиметься на екрані смартфона, на сайті, а також на інформаційних табло. Одне з таких вже тривалий час успішно функціонує на зупинці «Автостанція».

Мобільний додаток доволі простий у використанні. Обравши з переліку потрібне місто і номер маршруту, в режимі онлайн бачитимете карту, на якій відображається місцезнаходження необхідної маршрутки. Додаток можна завантажити і у PlayMarket (Android), і в AppStore (iOS). Для вдалого функціонування програмі необхідне 3G-покриття.

Також слід зауважити, що програма показує лише ті транспортні засоби, які обладнані справними трекерами. Тобто, якщо на програмному додатку або на сайті транспортний засіб відображається, то він однозначно приїде у зазначений час на зазначену зупинку. Якщо ж маршрутка, яка приїхала, не відображається у мобільному додатку, то це свідчить про те, що на ній не працює gps-обладнання.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео