У Кременці вчителька врятувала та виходжує новонароджених цуценят, яких викинули на смітник (фото)

цуценята1

Маленьких новонароджених цуценят від страшної смерті врятувала у Кременці вчителька місцевої гімназії Людмила Подворна. Кременчанка почула їхнє скавчання з смітника дорогою до лікарні. Якісь нелюди запхнули малечу в панчоху і кинули до смітника. Щоправда, як розповіла жінка, із семи собачат, на жаль, вижили лише четверо.

– Зранку, поспішаючи польовою стежкою до поліклініки, біля сміттєвих баків цієї установи почули плач маленьких, як здалося, кошенят. Підійшли роздивитися – хто і чому так жалісливо плаче і побачили вершину людської бездушності – у капронову панчоху якесь чудовисько поскидало маленьких цуценят, таке враження, що плакали діти. Тонкі нитки пов'їдалися у їхні лапки та животи.

цуценята
цуценята

Ми побачили на землі чотирьох, у баку знайшли ще трьох, двоє з яких ще ледь скиглили. З семи собачат живими залишилися лише четверо. Люди! Схаменіться! Як так можна чинити з малими, сліпими, безпорадними? Як піднялася рука вкинути у ту панчоху, як якийсь непотріб живих собачат і залишити, щоб задушилися, загинули голодною смертю? – пише Людмила Подворна.

Жінка забрала цуценят до дому і вигодовує малечу молоком за допомогою шприца. Розповідає, що у них гарний апетит і пропонує бажаючим згодом прихистити тваринок.

Фото Людмили Подворної

Вибір читачів за тиждень

Відео