Софія Гуртовська: «Через танці я можу передати свої емоції і почуття» (фоторепортаж, відео)

DSC_8929

Днями, в парку Шевченка відбувся концерт до Дня міста від «Dance mafia family». Танцювальній студії виповнюється 15 років. Серед танцівників і одинадцятирічна Софія, яка з нетерпінням чекала свого виступу. Дівчинка поділилась як розпочався її шлях у танцях та чим він її приваблює.

Софія Гуртовська займається хіп-хопом один рік. Як розповідає сама, вирішила ходити на танці бо там можна показати себе, свої емоції і почуття.

- Ці всі люди, які займаються і викладають в студії - як одна велика сім’я! «Dance mafia family» прийшли до нас в школу, розносили флаєри і я хотіла піти спробувати і ось, майже рік, я з ними. Маю вже невеличкі досягнення. Отримала дипломи і медалі за участь в танцювальних конкурсах. Колись займалась бальними танцями. А в подальшому планую продовжити заняття в студії та здобувати нові перемоги. Хочу розвивати свій танцювальний талант. Воно потребує багато фізичних навантажень, але я ніколи не можу змучитись, хочу ще і ще! Тут чудові тренери, які показують дуже хорошу хореографію. Мене тренує Марія Валеріївна.

DSC_8961
DSC_8961

Батьки дівчинки підтримають її захоплення і завжди приходять на виступи. Молодший братик також спостерігає за сестричкою на усіх змаганнях.

- Коли я приходжу на танці то заняття починається з розминки і повторення елементів з попереднього тренування. Далі танцюємо і вивчаємо нову хореографію. Все для нас придумує тренер. На разі, іншого захоплення для себе не знаходжу, бажаю займатися лише танцями!

DSC_8925
DSC_8925

Про майбутню професію Софія каже, що задумуватись ще рано, оскільки тільки перейшла в 7 клас.

- Я хотіла б отримати перші місця по різним змаганням. Коли після студії приходжу додому, продовжую танцювати. Включаю музику і займаюсь собі.

DSC_9003
DSC_9003

Дівчинка поділилась, що мріє політати на літаку і побувати в Італії. Соню приваблюють різні місця, оскільки усі міста Італії вважає дуже гарними.

https://youtu.be/AK9bGnK8ZUQ

Як розповіла керівник танцювальної студії Юлія Підгайна в кінці цього року відбудеться чемпіонат України, на який зійдуться найкращі танцівники зі всіх куточків нашої незалежної. Студія має велику мережу. Є 9 філіалів у кожному районі Тернополя і діти можуть ходити на танці близько до свого дому. Танцівники вивчають такі напрямки як: хіп-хоп, джаз Фанк, контемпорарі, професійний балет та багато сучасних напрямків. Учасники їздять на змагання, подорожують за кордон, мають багато медалей, кубків, призів, нагород. 15 років хореографи виховують чемпіонів по житті, даруючи їм позитив, впевненість в собі та танцювальну сім’ю.

DSC_8948
DSC_8948

DSC_8829
DSC_8829

DSC_8860
DSC_8860

DSC_8908
DSC_8908

DSC_8917
DSC_8917

DSC_9017
DSC_9017

Фото та відео авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео