Віра Олександрович

Наймолодша депутатка із Тернопільщини вийшла заміж (фото)

Вовчок1

Наймолодша депутатка Тернопільської обласної ради Інна Вовчок відгуляла власне весілля вчора, 8 вересня. Ім’я нареченого – Михайло.

Про це представниця депутатського корпусу від партії УКРОП написала на власній сторінці у «Фейсбуці». Там вона виставила фото зі своїми дружками, а також – знимки, зняті під час забави.

Снимок_ОР
Снимок_ОР

Варто зауважити, що на минулому засіданні сесії облради Інни Вовчок не було. Вочевидь вона готувала святкування. І воно вийшло справді грандіозним. Це чудово видно на фото і відео, які оприлюднила депутатка.

Снимок_ФБ
Снимок_ФБ

До речі, серед гостей було багато відомих людей. Зокрема, Ігор Яворський – колишній голова Зборівської райдержадміністрації, а також – Андрій Цибульський, який є керівником фракції «УКРОПу» в обласній раді.

Цибульський
Цибульський

Яворський
Яворський

Що цікаво, дівич-вечір в Інни Вовчок відбувся 6 вересня. І пройшов від по-особливому, адже наречена і дружки були в народних костюмах.

Дівич_вечір
Дівич_вечір

Нагадаємо, Інна Вовчок – випускниця Тернопільського національного економічного університету. Мандат депутата отримала ще будучи студенткою.

Вовчок4
Вовчок4

Вовчок2
Вовчок2

Вовчок3
Вовчок3

Фото з соцмереж

Вибір читачів за тиждень

Відео