Тернопільські боксери привезли з Мукачева «золото», «срібло» і «бронзу»

firman-zahar-mukachevo-09-2019-1

У місті Мукачево на Закарпатті відбувся відкритий міжнародний та регіональний турнір з боксу, присвячений ІV-й річниці заснування бокс-клубу «Ром-спорт». Честь Тернопілля на турнірі відстоювали троє тернопільських боксерів Захар Фірман, Назар Кордупель та Артем Сорочан.

На рингу місцевого спортивного клубу «Рукавичка» виступали 116 боксерів з України, які представляли Закарпаття – Мукачево, Чоп, Сваляву, Іршаву, Тячів, Виноградів, Львів, Стрий та Тернопіль, а також команди з Угорщини та Словаччини. Змагалися спортсмени у різних вікових категоріях – від наймолодших до дорослих спортсменів.

Тернополяни на турнірі вибороли золоту, срібну і бронзову медалі. Так, серед школярів Захар Фірман здобув перемогу у ваговій категорії 32 кг, Артем Сорочан став бронзовим призером у ваговій категорії 36 кг. Спортсмени - вихованці відділення боксу обласної ДЮСШ з літніх видів спорту.

А медаль срібного ґатунку приніс для скарбнички області представник обласної ШВСМ Назар Кордупель, який посів друге місце у ваговій категорії 52 кг серед молоді.

Додамо також, що Захар Фірман був визнаним кращим боксером турніру.

Готували спортсменів до змагань тренери Руслан Фірман та Анатолій Фірман, пише Тернопільська ОДА Управління фізичної культури та спорту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео