Оксана Бучко

У Тернополі провели Дитячі дні моди (відео)

Моделі та дизайнери із різних міст України прибули до Тернополя на Дитячі дні моди, які організували представники глянцевого журналу «Just One Kids» за підтримки міськради. Дійство поділили на два блоки, під час яких залучили 800 учасників і 200 моделей.  Свято стало подвійним – покази поєднали із презентацією нового випуску «Just One Kids», який уже 1,5 року випускають у нашому місті.

– Ми систематично організовуємо вечірки-презентації дитячого журналу «Just One Kids». Ці заходи набувають все більших масштабів. До показів почали залучати також батьків. Вони попросили масштабніший захід. І сьогодні у нас подвійне свято – презентація нового номеру журналу та дитячі дні моди. Переможців у нас немає. Усі учасники отримали цінні сертифікати від партнерів. У першу чергу ми показуємо жителям міста українських дизайнерів і магазини, які презентують наші бренди, – поділилася організаторка дитячих днів моди та засновниця глянцевого журналу «Just One Kids» Діана Гетун.

Під час Днів моди провели розіграші цінних призів. Від головного партнера свята – житлового комплексу «Щастя» отримали електросамокат.

– Ми активно підтримуємо дітей і хочемо, щоб вони росли в Тернополі. Для цього створюємо умови і будуємо житло, як у Європі. На днях моди ми провели фінішний хеппі-челендж. Ми розігрували торби щастя. А сьогодні розіграли електросамокат, – розповіла маркетолог житлового комплексу «Щастя» Анна Рудень.

Діти також дефілювали у одязі Andre Tan частини колекції «Осінь-зима».

– Раді прийняти участь у Дитячих днях моди, які організовують представники журналу «Just One Kids» за підтримкики міськради. Це потрібно для батьків і діток. Адже такі дійства змогу дітям представити і виявити позитивні риси. Таким чином можна з дитинства виховувати красу і позитив. Наш бренд Andre Tan допоможе у цьому, – вважає представниця бренду Andre Tan у Тернополі Роксолана Левченко.

Також для учасників працювала локація із живими квітами, де могли провести міні-фотосесії для моделей.

Іванна Бойко, менеджер квіткового маркету «Квітоцентр»:

– Фірма займається оформленням декору на різних заходах. Це актуально для  і для дітей. Ми плануємо проводити майстер-класи спеціально для них –  аби навчити догляду за рослинами.

 Відтепер Дитячі дні моди проводитимуть  у Тернополі кожні три місяці.

 

Відео: Павло ЛЯЩИНСЬКИЙ

Вибір читачів за тиждень

Відео