По спорту, Великогаївська громада – найкраща в області

080db04119c62e8f54ccbc39de26f173

Днями, на стадіоні с. Великі Гаї відбулися І спортивні ігри Тернопільської області серед об’єднаних громад.

Участь у цих змаганнях взяла і команда Великогаївської об’єднаної територіальної громади, яка до речі стала і абсолютним переможцем. Спортсмени громади перемогли у таких дисциплінах, як: волейбол, настільний теніс, шахи (серед жінок), гирьовий спорт та перетягування канату, дартсу і лише у шашках задовільнилися  другим місцем.

У настільному тенісі переможцем став Віталій Бойко, у шахах серед жінок Таня Хімій, Оксана Троцюк стала другою у змаганнях із шашок, у гирьовому спорті переміг Бучинський Мирослав,  голова Олег Кохман переміг у дартсі серед керівників громад, команда у складі Дмитра Ізб’янського, Євгена Семеняка, Тараса Яцишина, Василя Пітулая, Назара Козаревського, Сергія Ізб’янського в драматичній боротьбі, перемогла  у змаганнях з волейболу, а Караба Віталій, Гончарук Валерій, Понтус Руслан, Клеха Андрій, Назарко Володимир були найсильнішими  у перетягуванні  канату.

 Після цієї перемоги спортсмени здобули право представляти Тернопільську область на всеукраїнських спортивних іграх об’єднаних територіальних громад що відбудуться наприкінці вересня 2019 року у м. Ворохта, додають на сайті Великогаївської громади.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео