В Тернополі гвардійці спіймали громадян з наркотиками

67516884_1318244104997230_6864455790346895360_n

Днями під час самостійного патрулювання в одному з парків Тернополя гвардійці 2 батальйону 2 Галицької бригади Нацгвардії України помітили чоловіка, який підозріло себе поводив.

Підозрюваний викликав підозру у правоохоронців та намагався уникнути з ними зустрічі. Під час розмови чоловік зізнався, що має при собі наркотичну речовину марихуану, яку він зберігав для власного вживання. Після прибуття слідчо-оперативної групи у чоловіка знайшли два паперових згортка з сухою подрібненою речовиною зеленого кольору. А також пластикову коробка, в якійбув поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження.

За добу після останнього інцеденту на Козацькому острівці було виявлено громадянина, який розпивав напої у громадському місці. Під час перевірки документів чоловік зізнався, шо має при собі наркотичні речовини. На місце події було викликано працівників поліції. В ході перевірки у громадянина працівниками поліції було виявлено та вилучено паперовий згорток сухої зеленої речовини рослинного походження, шо зовні нагадувала марихуану вагою приблизно 3 грами, поліетиленовий пакет на застібку в якому знаходилась біла подрібнена речовина вагою 1 грам. Зі слів чоловіка, ці речовини – марихуана та амфетамін. Триває слідство. Вилучені речовини направлені для проведення експертизи.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео