У Байковецькій ОТГ відбулася зустріч активних мешканок громади (фото)

95f7a7fed26d73b942a71fb1b6f9a15c

12 вересня, в залі засідань Байковецької сільської ради відбулася Презентація 14-ої Академії жіночого лідерства з  представницею Українського жіночого фонду Оленою Панченко, яка водночас є координаторкою  проектів фонду. Захід відбувся в рамках участі громади в програмі DOBRE.

Під час заходу присутні мали змогу познайомитися з практикою діяльності  Жіночої академії лідерства. Зокрема, зауважимо, що вона  створена з метою розширення можливостей жінок у прийнятті рішень на рівні усіх органів влади в Україні, в тому числі на рівні місцевого самоврядування в об’єднаних територіальних громадах,  залучення їх до політичного життя та децентралізації. Іншими словами, це навчальна програма про можливості жінок та гендерну рівність. Надання знань і навичок  активним жінкам – це основні завдання Академії жіночого лідерства.  Пройшовши короткий курс ви зможете стати більш впевненою у власних силах, знайти однодумиць, отримати нові знання та навички, реалізувати свої ідеї, впливати на владу та захищати власні інтереси, навчитися управляти процесами в своїй громаді. Особливо цінна навчальна програма своїм практичним компонентом. Адже робота проводиться по групах, де відбуваються дискусії, обговорення, проговорюється особистий досвід.

Участь в 14-ій Академії лідерства прийматимуть представниці п’яти громад.

be16088f12fd35f10dde5ac12751508e
be16088f12fd35f10dde5ac12751508e

Олена Панченко запросила усіх присутніх Байковецької громади заповнити анкету та пройти відбір для навчання в Академії жіночого лідерства, яка буде стартувати з жовтня цього року.  Заняття проводитимуться у вигляді семінарів-тренінгів  - одного триденного та трьох одноденних.  Термін навчання розрахований на 2,5 місяці. Анкету  також можна заповнити онлайн за посиланням:  www.uwf.org.ua/dobre. Анкети приймають до 24 вересня 2019 року.

За результатами опрацювання заявок  організатори  проведуть відбір учасниць, які будуть запрошені на навчальний курс. Тож, запрошуємо усіх активних представниць жіночої статі до навчання, пишуть на сайті Байковецької громади.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео