Гімназія з Тернопільщини виборола 2 місце на всеукраїнських змаганнях

71106065_1371614649661530_6121134489147015168_n

У МДЦ «Артек» з 9 по 14 вересня проходили змагання всеукраїнського проекту НОК України серед дітей «Олімпійське лелеченя» у декількох номінаціях: презентація, вікторина, волейбол та естафета. Тернопільську область представляла команда Чортківської гімназії ім. М.Шашкевича, яка виборола друге місце у номінації «Олімпійська естафета» серед 25 команд зі всієї України.

Комбінована естафета складалася з 12 етапів. Учням необхідно було подолати дистанцію з різноманітним спортивним знаряддям, не «заробивши» при цьому штрафного часу.

У вирішальній боротьбі зустрілися школярі з Сумщини та Тернопільщини. У підсумку перемогла команда «Олімпіоніки» (Сумська область). Відповідно другий місце посіла «Олімпійська банда» Чортківської гімназії.

Довідково. «Олімпійське лелеченя» – всеукраїнський проект, який вже вдев’яте успішно реалізується Національним олімпійським комітетом України в усіх регіонах країни. У фіналі, який відбувся у МДЦ «Артек» на Київщині, змагалися понад 300 школярів з 25 регіонів країни. «Родзинкою» цьогорічного заходу став його міжнародний статус: на запрошення НОК України участь (поза конкурсом) у змаганнях взяла команда зі Словаччини.

За інф. Чортківської гімназії ім. М.Шашкевича

Фото Чортківської гімназії ім. М.Шашкевича

Вибір читачів за тиждень

Відео