Футбольна команда з Тернопільщини перемогла на турнірі в Хорватії (фото)

_viber_2019-09-19_15-06-00

Учасник чемпіонату Тернопільської області серед ветеранів – команда «Агрон-Агропродсервіс-Ветеран» стала переможцем міжнародного турніру з футзалу «ISTRIA FUTSAL MASTER CUP-2019», який пройшов 13-17 вересня в Хорватії.

Ветерани з Тернопільщини змагалися у об’єднаній віковій категорії 40+ та 45+. В турнірі брали участь команди з України, Румунії  – «INTER GYERGYO», Франції –«PARIS FYTSAL SENIOR».

Команди були розділені на дві підгрупи. Ті що займали перші місця в підгрупах потрапляли до півфіналу. У півфіналі за системою хрест навхрест визначалися команди, які мали грати у фінальній частині за 1-2 та 3-4 місця.

Як повідомив тренер наших земляків Віктор Вересюк, команда ветеранів «Агрон-Агропродсервіс» впевнено пройшла попередні етапи турніру і вийшла до фінальної частини змагань, де за 1-2 місце зустрічалася з командою УФАМ (Києва).

-Тернополяни відразу заволоділи ініціативою і завдяки злагодженими діями забили два м’ячі. В другому таймі по ходу матчу киянам вдалося відквитати один м’яч і ближче до кінця другого тайму зрівняли рахунок. У результаті набраних тернополянами шести фолів, суперник реалізував 10-ти метровий удар. Залишалось обмаль часу до фінального свистка, все йшло до пробиття пенальті, однак на останній хвилині гри перехопивши м’яча Віталій Коломієць разом з Віктором  Павловичем розіграли комбінацію за 30 секунд до завершення матчу та виводять на ударну позицію Михайла Федорківа, який забив переможний гол – 3:2 на користь тернопільських ветеранів. Знову перемога і головний трофей об’єднаного ветеранського турніру вирушає до Тернополя!, – сказав Віктор Вересюк. 

Кращим гравцем в команді був визнаний Автанділ Гвіанідзе, а кращим бомбардиром турніру став Коломієць Віталій, додає Федерація футболу Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео