Що чекає тернополян на вихідних

Зустрінь осінь весело – забудь про депресію!

21 вересня

Вистава «Повернення в Соренто»

Коли: 19:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

Режисер-постановник - заслужений діяч мистецтв України Михайло Ілляшенко/Сценографія Ірина Попандапуло/Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. Т. Шевченка. Зворушлива та кумедна, але водночас глибока та сумна вистава про парадокс людського існування. Випадкова зустріч трьох літніх людей стає для кожного із них промінчиком світла і надії в сповненому гіркотою житті. Придбати квитки можна в касі театру.

Congress party

Коли: 22:00

Де: Нічний клуб «Allure»

II Всеукраїнський благодійний конгрес асоціації студентів стоматологів. Для учасників конгресу - вхід вільний.

Виставка картин заслуженого художника України Є. Удіна

Де: Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека

У Тернопільській ОУНБ до Дня Міста Тернополя відкрилася виставка картин « Крізь роки, крізь століття, Тернопіль живи!», присвячена нашому рідному місту від 1960 до 2019 років. Запрошуємо всіх охочих помандрувати тернопільськими вуличками минулого століття!

Обласний конкурс серед аматорів образотворчого мистецтва імені Олени Кульчицької

Де: Тернопільський обласний художній музей

Виставка фондових матеріалів до 135-річчя від дня народження Якима Яреми

Де: Тернопільський обласний краєзнавчий музей

Виставка приурочена до 135-річчя від дня народження Якима Яреми – організатора першого Українського музею в Тернополі, літературознавця та германіста.

Печера Млинки: Шалені вихідні

Де: Турклуб Тернопіль

Програма молодіжного відпочинку за «студентськими тарифами». Активна і захоплююча подорож лабіринтами печери Млинки надовго залишить у вас не лише синці на колінах і ліктях, а й яскраві спогади про насичені вихідні. Ночівля на гостинних нарах нашої спелеохати забезпечить веселі вечори та єднання колективу! Вартість  - 950 грн.

Срібні водоспади Тернопільщини

Коли: 08:00

Де: Туристично-інформаційний центр

Два водоспади, три замки, два палаци. Вартість: 500 грн + 85 обід. Тривалість: 8:00 – 22:00. Маршрут: Тернопіль – Бучач – Русилів – Язловець – Нирків – Тернопіль.

Нездоланні твердині Волині (три замки, святині)

Де: Туристично-інформаційний центр

Гуртуймося, друзі, і в дорогу! Побачите музику в камені – чудові собори, розкішні палаци і цілющу купель Святої Анни. Торкніться стопи Богородиці у Почаївській Лаврі й поклоніться її чудотворній іконі. Це край оборонних храмів і могутніх замків. Не дарма він став колискою засновника козаччини Дмитра Байди-Вишневецького. Саме тут писав палкі листи закоханий Бальзак. Тернопіль – Почаїв – джерело Св. Анни – Кременець – Вишнівець – Збараж – Тернопіль.

ВПР 2019 "Last Summer Day”

Коли: 13:00

Де: Національна скаутська організація України «ПЛАСТ»

21 вересня 2019 року Божого станиця Тернопіль відсвяткує традиційне відкриття пластового року під гучною назвою «Last Summer Day». Літо підходить до завершення і ти вже готовий знову чекати рік для того, аби відчути ту неповторну атмосферу тепла, друзів та вечірніх посиденьок? Не засмучуйся, а зголошуйтеся на «Last Summer Dаy»! Тебе очікує відкритий пластовий лекторій, фотозона, класна вечірка і найголовніше можливість позмагатися за найкращий курінь станиці Тернопіль! Для участі тобі потрібно зібрати команду(близько 10 людей) та зголосити її до 13 вересня в розділі «квитки», аби встигнути виконати додаткові завдання. З куреня може бути не більше двох команд. Можна одного виховника на дві команди! Вкладка становить 40 грн з учасника.

Тернопільський дизайн івент

Де: Тернопільське обласне об'єднання Всеукраїнського товариства« Просвіта» імені Т. Шевченка

#1 Тернопільський дизайн івент. Організовує TDC Ternopil Design Cluster. Проводиться в приміщені «Тернопільського обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка» Відбудеться друга зустріч TDC, де в комфортному режимі будуть обговорюватись теми які зазначені в розкладі. Цього разу зустріч приурочена поліграфії, заробітку та зовнішній рекламі. Вхід вільний.

Відкритий 5km забіг Ternopil runday!

Коли: 08:30

Де: Площа на набережній перед Центральним причалом

Ternopil runday  - це національна спільнота бігунів та волонтерів з єдиною місією: зібрати 1 мільйон людей, які регулярно бігають або ходять 5 кілометрів.

Благодійна акція «Донор - це ТИ»

Де:  Комунальна установа Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний центр служби крові»

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь в акції «Донор – це ТИ». Це місячник здачі крові, який триватиме з 1 по 30 вересня 2019 року, кожен може допомогти популяризувати культуру донорства в Україні і долучитися до порятунку життя. Ставайте донорами та упродовж місяця публікуйте в соцмережах свої фотографії із хештегом #донор_це_ти #я_Донор #здай_кров #врятуй_життя #донор #донорство.

22 вересня

Вистава «Патріс»

Коли: 19:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

Valentino приголомшив модною колекцією вишиванок. Тіна Кароль заспівала український гімн у Ризькому аеропорту. Понад 1 мільйон українців щороку емігрують за кордон. Та незважаючи на кризу, Україна залишається першим у світі експортером соняшникової олії.«Patris» — вистава про двох молодих журналістів, які шукають на Київському вокзалі свою власну внутрішню батьківщину. Свій шлях і своє кохання. 20 документальних інтерв‘ю, власне журналістське розслідування. Пісні, бійки, відбірна лайка, трохи алкоголю для глядача, та ще менше легких наркотиків. Вистава про наше сьогодення — сумне й смішне одночасно. Квитки можна придбати в касі театру. Вистава 18+.

Цирк «Shekera» з новою програмою «ALAZANA»

Де: ТРЦ «Подоляни»

Неймовірна ALAZANA вже чекає на тебе! Цирк під Водою "Shekera» - це шоу, яке більше нагадує диво.

Виступ гурту Hooliganz

Коли: 19:00

Де: Паб «Хмільне щастя»

Вхід вільний.

Виставка «Традиційне народне мистецтво Тернопільщини»

Де: Тернопільський обласний художній музей

Виставка Тернопільського осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва України.

Збірна екскурсія Катедрою

Коли: 19:00

Де: Туристично-інформаційний центр

Вартість екскурсії - 60 грн з людини! У вартість входить: послуги екскурсовода; вхідні квитки; розповідь екскурсовода про історію храму та частково Тернополя; спуск в підземелля (глибиною 5 метрів) та підйом на дзвіницю-оглядовий майданчик (висотою 21 метр).

Salsa open air

Коли: 18:30

Де: Студія латиноамериканських танців «DANCE SPACE» біля білих колон, поруч з о.Кохання

Латиноамериканські танці просто неба у наймальовничішому місці Тернополя щонеділі з 18.30!Почув знайомі латиноамериканські ритми? Тоді неодмінно приєднуйся до цього захоплюючого дійства ! Приїхав з іншого міста/країни/галактики? Давай знайомитись і танцювати разом!

Майстер-клас з гончарства «Чудеса на гончарному крузі»

Де:  Комунальна установа «Тернопільська обласна бібліотека для дітей»

Вибір читачів за тиждень

Відео