Тернопільські спортсмени вибороли право участі у ІV етапі Європейської Ліги з греко-римської боротьби греко

borotba-liga-ternopil-09-2019-1

Два роки поспіль представники Тернополя беруть участь у Європейській Лізі з греко-римської боротьби серед юнаків до 15 років (Central European League in greco-roman style for schoolboy U-15).

 До Європейської Ліги входить вісім країн: Україна, Молдова, Румунія, Угорщина, Хорватія, Сербія, Греція, Швеція. І етап Ліги цьогоріч проходив 31 травня в місті Зренянін (Сербія), ІI етап відбувався 4-6 липня в місті Тімішоара (Румунія). ІII етап Ліги провели 12 вересня в місті Тернополі (Україна). Змагання були приурочені 50-річчю створення Тернопільської ДЮСШ з греко-римської боротьби. Відбувався захід у ТРЦ «Подоляни».

Для участі у третьому етапі змагань у нашому місті зібралось п’ять команд: Тернопіль-Мукачево (Україна), Florești (Македонія), Heracle (Румунія), Honved (Угорщина), Zagreb (Хорватія). В результаті, перше місце посіла команда Румунії, на другому були представники Угорщини, третє місце вибороли спортсмени з України, які здобули перемогу у двох з чотирьох командних зустрічей: Ternopil-Mukhachevo – Florești – 9-1, Ternopil-Mukhachevo – Heracle – 4-6, Honved – Ternopil-Mukhachevo – 6-4, Zagreb – Ternopil-Mukhachevo – 0-10.

 Відтак, тернопільські борці здобули право виступити у наступному, ІV етапі Ліги, який проходитиме 20 жовтня в місті Естергом (Угорщина).

Додамо, що після усіх етапів Ліги чотири команди, які набрали найбільшу кількість очок, братимуть участь у фінальній частині Європейської Ліги, яка відбуватиметься 25-27 жовтня в Monaco (FINALE of Central European League 2019 in greco-roman style for schoolboy U-15), інформує Тернопільська ОДА управління фізичної культури та спорту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео